En opskrift her

Ingredienser

Rejer i kokosmælk a la vanilje
Til 4 personer
500g tiger rejer renset og afskallet
2 tsk gurkemejer
2 løg
2 spsk olie
1 dåse kokosmælk ( 400ml)
2 tsk spidskommende
2 tomater
Frisk koriander og timian
3 fede hvidløg
2 spsk friske revet ingefær
25 g smør
2 vaniljestænger ( jeg brugte 2 af vores gourmet)
1 citron
Evt chili, hvis man kan lige stærk mad
Forårsløg/ purløg
Salt og peber

Fremgangsmetode

Mariner rejerne med gurkemejer, salt, peber og halvdelen af citronsaften i ca 20 min.
Kom olie i en wok pande og steg rejerne til de er gylden, men ikke brændt.
Tag rejerne op og læg dem på en tallerken.
Smelt smørret i den samme pande. Kom revet ingefær, presset hvidløg og evt hakket chili i og lad det stege i ca 3 min.
Kom løg, koriander og timian i.
Flæk vaniljen på langs og skrab kornene ud. Kom både vaniljekorn og de tomme stænger i panden. Lad det at stege til løgene får gylden farve.
Kom hakkede tomat og spidskommen i og steg det i ca 5 min.
Kom kokosmælk i. Husk at røre godt rundt, så det ikke brænder fast.
Kom det resterende citronsaft i. Smag til med salt og peber. Lad det at småkoge i ca 5 min.
Kom rejerne i og lade det koge til saucen er en smule tyk.
Pyntes med finskåret forårsløg eller purløg.
Serveres med ris
Velbekomme Soa Vanilje

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.